Контакты
Информ. страницы

ПРОСТАТИТ? ПРОБЛЕМА С ПОТЕНЦИЕЙ?

Деякі способи народної медицини прийшли до людства крізь століття. Перевірку часом пройшли лише найдієвіші, ефективні і надійні засоби, багаторазово довели свою перевагу навіть над сучасною медициною. До таких засобів можна віднести унікальний продукт тваринного походження, популярний як в давнину, так і в сучасності - бобровий струмінь.

Мускус бобра, або як його називали в народі кастореум, має масу унікальних властивостей. Засіб допомагає при серйозних пошкодженнях шкірного покриву, нестабільної роботи життєво важливих органів і інших хворобах.


Що це таке боброва струмінь?

Кастореум - це секрет парних мішечків бобрів, що відноситься до ароматичних речовин тваринного походження. Це не анальні залози, а епітеліальні препуціального мішечки грушоподібної форми річкового мешканця - бобра, що проживає в місцевостях з водоймами і великою кількістю лікувальних трав, переважно на Алтаї, в екологічно чистих районах. Ці мішечки заповнені речовиною жовтувато-коричневого кольору і володіють яскравим мускусним запахом.

Чим корисна і що лікує боброва струмінь?

Користь бобровій струменя неоціненна. Тільки її багатокомпонентний склад заслуговує на окрему увагу. Вона містить величезну кількість вітамінів (A, B, C, E), макроелементи і мікроелементи, різні кислоти, які володіють високим проникаючу дію.

Ось перелік неоціненних властивостей залози річкового мешканця:

відновлення імунітету;

затримка розвитку злоякісної пухлини, придушення ракових клітин;

нормалізує роботу передміхурової залози, покращує ерекцію;

стабілізує гормональний фон у жінок;

стимулює поліпшення розумової активності, позитивно впливає на пам'ять;

покращує координацію рухів;

допомагає при психоемоційних хворобах;

нормалізує кровотік, очищає судини від холестерину;

покращує роботу серця;

позитивно позначається на стані шлунково-кишкового тракту.

Список можна продовжити. Кастореум - універсальний засіб, що застосовується практично в будь-яких напрямках. Що їм можна лікувати? Ось кілька прикладів:

онкологію;

урологічні і гінекологічні патології;

захворювання серцево-судинної системи;

проблеми з суглобами, м'язами, хрящами;

варикозне розширення вен;

геморой;

аденому простати та ін.

Застосування бобровій струменя схвалюється лікарями практично завжди, не тільки в терапевтичному, але і профілактичному вигляді.


Лікувальні властивості бобровій струменя для чоловіків

На чоловічий організм боброва струмінь надає більш потужний ефект. Достовірно відомо, що для чоловіків кастореум цінний. Засіб відновлює потенцію, покращує ерекцію і якість насіння, стимулює кровообіг в статевому органі. В результаті, статевий акт триває довше, а вірогідність зачаття істотно зростає.

Бобровая струя здатна попередити або вилікувати доброякісну гіперплазію передміхурової залози. При регулярному вживанні представник сильної статі перестає турбуватися про такі проблеми, як аденома простати, імпотенція і статеве безсилля, простатит. Боброва струмінь також позитивно впливає на лібідо, що позначається на статевому житті.



Як приймати бобровий струмінь для підвищення потенції

Потрібно дотримуватися цього графіку:

Перші 14 днів терапії. Двічі в день потрібно пити по 1 чайній ложці спиртової настоянки, за 20-30 хвилин до їжі.

Наступні 14 днів лікування. Приймається по чайній ложці раз на день, перед сном, через 2 години після останнього вживання їжі.

Після береться перерву в 10-12 днів, і проводиться ще один курс.

Під час курсу лікування потрібно уникати прийому алкогольних напоїв і жирної їжі, вони можуть негативно вплинути на результати терапевтичного курсу.

© 2018 - 2024 Интернет-Магазин Сила природы Пожаловаться на содержимое
Создание интернет сайтов
Сайт создан на платформе UA MarketUA Market